top of page
Fabienne Claeys-512-website_edited.jpg
Schermafbeelding 2021-10-14 om 17.24.04.png

"Wealth is the ability to fully experience life"
- Henry David Thoreau 

Waarom
Healthy Wealthy Wise Women Journey?

Maar al te vaak wordt succes enkel afgemeten aan de omvang van je onderneming of de dikte van je portefeuille. Je werkt keihard om je doelen te halen. Eerst doorgaan, dan ontspannen! Tot je plots merkt dat je gezondheid onder druk staat, dat je levensvreugde zoek is, of dat je jezelf niet meer kent. Dit heeft voor mij niets met succes te maken.

Bewust in je vrouwelijke leiderschap staan, heeft te maken met krachtig in balans zijn! 

Als je in balans ben, weet je wie je bent, wat je wil, én hoe je dit kan realiseren. Je geniet volop van het resultaat én van de weg ernaartoe. Als zelfbewuste vrouw weet je dat dit een continu proces is, want de weg is nooit af!

 

Dit programma vormt een krachtige boost op dit pad! Samen kijken we welk thema op dit moment bij jou het meeste aandacht vraagt! 

 

Waar is het precies dat jij van A naar B wil? Wil je nog meer stappen zetten in financieel vrij zijn? Wil je meer balans tussen werk en gezin? Verlang je naar rust? Lijkt alles in je leven te kloppen, maar mis je vervulling?

 

Al deze vragen slorpen energie op en staan in de weg van jouw balans, jouw rust en jouw mooiste leven ooit! Ik heb dit zelf doorleefd, ben hier expert in. Deze thema’s zijn zo belangrijk! Is één ervan niet op orde, dat zorgt dit al voor een energielek.

 

Dit hoeft niet! Dit kan anders!

 

Het vervult mij zó jou daarin te helpen naar meer resultaat. Door vele kleine systematische interventies in combi met 'doorbraak-denken' realiseren we een groots resultaat!

 

Ben je klaar om je comfort zone, je afleidingen en je angst onder ogen te zien? Ben je bereid om stappen te zetten? 

 

Kwetsbaarheid en moed gaan hand in hand, je bent het waard! 

Wil jij

  • meer balans?

  • meer peace of mind?

  • financiële vrijheid?

  • gegrond zijn in je vrouwelijkheid?

  • geconnecteerd zijn met je innerlijke wijsheid?

  • je zingeving duidelijker krijgen en 'walk your talk' leven?

 

Dan is de Healthy Wealthy Wise Women Journey de reis die je te maken hebt!

Say no more!
Ik wil horen hoe jij het voor me ziet, Fabienne

Wie zegt
dat werken niet ook genieten mag zijn?

Vanuit mijn ervaring als reisbegeleider, een hobby die ik al 15 jaar vol passie uitoefen, weet ik hoe verrijkend reizen is, hoe deugddoend voor lichaam en ziel. Daarom gaan we in dit leiderschapsprogramma ook letterlijk even op reis: een Retreat van 5 dagen op een magische plek in warmere oorden die uitnodigt om te genieten en te ontspannen. Een locatie die jouw proces ondersteunt, waar je tijd hebt om alles diep te laten doorwerken, en waar je verrijkt wordt door de uitwisseling met, en ervaringen van de andere deelnemende vrouwen.

Klaar om jouw groeithema aan te pakken?

Healthy

Je wordt ondergedompeld in een Immunity Boost programma: met Immunity Boost voeding. Leer zorgen voor een nog gezondere levensstijl. Én voeding, én softe beweging én een krachtige mindset.

Wealthy

Ontdek hoe je kan zorgen voor nog meer financiële vrijheid. Ik ging je dit succesvol voor en geef je de juiste golden tips en strategieën. 

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png

Wise

Luister naar je innerlijke stem, ontdek jouw obstakels en creëer de mindset om verandering te brengen.

Women

Ontdek, geniet en cultiveer jouw unieke vrouwelijke energie.

Fabienne Claeys-628-website.jpg
bottom of page