top of page
Fabienne Claeys-167-website.jpg
Schermafbeelding 2021-10-14 om 17.24.04.png

"Jij bent de creator van jouw leven"
- Fabienne Claeys

Over Fabienne Claeys

Vrij snel na mijn studies werkte ik reeds op directieniveau in organisaties, waar mijn focus lag op het waarmaken van resultaten. Hier was ik sterk in, waardoor ik in topbedrijven kon werken en prachtige dingen kon realiseren. 

Op mijn 30ste werd ik zelfstandige en startte ik een bedrijf op met al gauw 15 mensen. Vervolgens leidde ik als interim-manager verschillende afdelingen in bedrijven, en begeleidde ik als high performance coach +7000 leidinggevenden en CEO's mét bewezen resultaat. Op het gebied van resultaten neerzetten en performance heb ik dus mijn strepen wel verdiend. Benieuwd naar mijn visie toentertijd? Bekijk dan mijn TedTalk hieronder!

Intussen werd ik ook mama van 2 prachtige kinderen, en ontdekte ik vele passies. Eerder een 'lifeaholic' dan een workaholic dus. Het is niet óf óf, maar én én. Ik combineerde het moederschap en mijn persoonlijke leven met zakelijk succesvol zijn, én slaagde erin om hier balans in te houden.

Fabienne Claeys-HWWW Journey
Fabienne Claeys Leadership Mentor

Naast mijn drive om zakelijk succes te realiseren, was ik altijd ook geïnteresseerd in de menselijke kant van het resultaat. Zijn de mensen nu gelukkiger, is er meer voldoening in het werk, is er minder stress, is er een betere work-life balance...?

In het volgende bedrijf dat ik opstartte was dit dan ook mijn credo. Als high performance coach wou ik telkens opnieuw meetbare én voelbare resultaten kunnen optekenen. Enkel meetbare resultaten als cijfertjes op papier betekenen immers niet veel, enkel als de positieve cijfers samengaan met voelbare resultaten is er sprake van écht succes!

Intussen volgde ik door mijn eeuwige honger naar studeren en zelfontwikkeling tal van langlopende opleidingen: ayurveda, mindfulness, sjamanisme, taoïsme, organisatie- en familieopstellingen, nlp master,... Wijsheid uit alle windstreken!

In mijn leven ben ik op een punt gekomen dat meetbare en voelbare resultaten bij mezelf perfect in balans zijn. Ik leid een zeer succesvol zakelijk leven, ben financieel vrij, ik volg m'n innerlijke stem, ben in zeer goede gezondheid, en geniet volop van m'n vrouw-zijn: ik voel me dus letterlijk a Healthy Wealthy Wise Woman. 

Alle kennis die me tot dit punt hebben gebracht, wil ik graag doorgeven aan zelfbewuste, vrouwen met drive die hun leven willen vormgeven volgens hun eigen wijsheid. Helemaal op maat, exclusief, mét gegarandeerd resultaat. 

Niet zomaar een klassiek leiderschapsprogramma, maar één dat perfect weerspiegelt hoe een high end leven zelf is: daarom gaan we tijdens het werken naar prachtige plekken waar volop ruimte is voor genieten. Al 15 jaar begeleid ik in mijn vrije tijd reizen naar de mooiste plekjes ter wereld. Ik hoop van harte jou op deze wonderlijke reis naar jouw mooiste leven, te kunnen meenemen!

Voel je je aangesproken? Geweldig! Dan kijk ik er al naar uit jou te leren kennen!

Fabienne Claeys High End Life
Fabienne Claeys-006-website.jpg
bottom of page