top of page
HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png

Klanten vertellen

Wil je als zelfbewuste vrouw met drive samen op pad om de volgende stap te zetten naar jouw beste leven ooit? Als leiderschapscoach voor vrouwen heb ik een jarenlange ervaring in het zorgen voor écht resultaat... op alle vlakken. 

Ontdek hier hoe andere vrouwelijke leiders de samenwerking ervaarden:

Chantal Frederick

Chantal Frederick

"Ik heb Fabienne, als coach, als zeer prettig ervaren, ze is oprecht geïnteresseerd in mij als persoon. Ze gaat professioneel te werk en kan de vinger op de zere plek leggen. Haar insteek is niet zomaar een pleister aanbieden maar de pijnpunten benoemen. Zo krijg je inzichten in je werk én in je eigen emoties.

Ik ben ‘aan het werk gezet’ en tot de kern van mijn ‘issues’ gekomen.

De coaching sessie heeft me tot nieuwe inzichten gebracht en ik ben dankbaar dat Fabienne me een spiegel voorhoudt, die soms confronterend is, je aan het denken zet én je wel vooruit helpt.

Wat een mooie reis was dat!" 😊

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png

Tenerife Retreat 2022
Aftermovie

Song "I am Woman"; Written and Performed by Emily Catherine Lomeli;
Produced by Okano; Courtesy of Arista and Disruptor Records

 

Amanda Sieusahai

Amanda Sieusahai

"In de zoektocht naar een coach kwam ik bij jou terecht. Ik was behoorlijk aan het worstelen met mijn gebrek aan zelfvertrouwen en met de negatieve impact daarvan op mijn rol als leidinggevende.

 

Door met jou te werken leerde ik mezelf meer en meer te vertrouwen, leerde ik te luisteren naar mezelf, leerde ik de balans houden tussen werk en leven. Dankzij jou ben ik veel authentieker geworden. Niet alleen op het werk, maar ook in mijn privéleven. Het krachtigste cadeau dat ik kreeg was het inzicht dat alles eigenlijk al IN mij zit. Telkens weer voelde ik me opgeladen en geïnspireerd. Ik durf te zeggen dan ik niet enkel een betere leider ben geworden, maar ook een beter mens, en ben dan ook oprecht dankbaar."

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png
Tamara Vermeersch 

Tamara Vermeersch 

Fabienne is een zeer wijze, creatieve, energetische en inspirerende persoonlijkheid.

Ze maakt heel snel connectie, waarbij je je op je gemak bij haar voelt.

 

Ze heeft mij aangereikt hoe ik bewuster kan omgaan met mijn essentie.

Zodat ik bewuster mijn doelen kan nastreven.

En dit op een efficiënte manier waarbij ik trouw ben aan mijn innerlijke stem.

 

Dank je daarvoor, dit neem ik mee voor de rest van mijn leven!

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png
Isabel Verlinde.png

Isabel Verlinde
Deelneemster Retreat May 2022

"De afgelopen week voelt als thuiskomen in mezelf en in mijn eigen lijf."

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png
Els Hendrickx.png

Els Hendrickx
Deelneemster Retreat May 2022

"Fabienne is een dame met heel veel levenswijsheid en ik ben heel dankbaar dat ze deze wijsheid met andere vrouwen zoals ik wou delen. Ik vond het een voorrecht om hier te zijn en ik zou deze Retreat aan iedere vrouw willen aanraden. Het is een cadeau dat je jezelf minstens éénmaal in je leven zou moeten gunnen!"

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png
Sofie De Hantsetters.png

Sofie De Hantsetters
Deelneemster Retreat May 2022

"Fabienne reikte me op verschillende manieren handvaten aan om dichter bij mezelf te komen! Ik kreeg inzicht in hoe ik in elkaar zit, in waar mijn groei zit, in wat ik dien los te laten. Met heel veel zorg hielp ze me ook door de moeilijkere, confronterende inzichten. Ik vond het zalig om dit te doen in deze oase van rust, helemaal ertussenuit, omringd door alle nodige comfort, het zwembad, het hele kader, de yoga, ..." Ik heb me voorgenomen om mezelf jaarlijks zo'n soort retreat te gunnen en ik zou het dan ook aan andere vrouwen heel erg aanbevelen."

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png
1599680391649.jpeg

Natasha Tombeng
Deelneemster Retreat November 2022

"Een paar weken geleden kreeg ik de geweldige opportuniteit om mee te gaan op de Healthy Wealthy Wise Woman Retreat in Tenerife. Geen moment aarzelde ik hierover en zei direct: JA!!! Ik ben al eerder op een yoga retreat geweest en dit veranderde voor mij mijn perspectief op het leven. Het wakkerde mindfulness, meditatie, en yoga aan. Fenomenen waarvan ik toentertijd niet dacht het nodig te hebben maar mij hebben gemaakt als de vrouw die ik ben tot op de dag van vandaag!

 

De Healthy Wealthy Wise Woman Retreat is van een heel ander kaliber, ik wist niet wat te verwachten maar ik besloot me eraan over te geven. ‘Voor vandaag mag je nog denken maar na vandaag gaan we de mind uitzetten en voelen’. Wel grappig, want tijdens mijn studies Pedagogische Wetenschappen, Communication Science en Behavioural Sciences leerde ik juist hoe we onze gedachtes positief kunnen ‘manipuleren’, maar ‘voelen’ was weinig sprake van want hoe kan je ‘voelen’ wetenschappelijk onderbouwen?

 

Zoals een opgeleide wetenschapper doet, bleef ik in het begin van de retreat vrij sceptisch maar hoe meer ik me overgaf, hoe meer ik versteld stond van mijn eigen krachten.. JA, mijn eigen krachten! Onze geweldige teacher Fabienne begeleidde ons in elk traject maar gaf ons niet de antwoorden op onze vragen. Nee, zij leerde ons hoe wij in contact kunnen staan met ons gevoel en ons lichaam, waardoor wij antwoorden op onze vragen zelf konden geven. Antwoorden waarvan ik niet wist dat ik ze kon geven al dacht ik nog zo hard na.. Doordat Fabienne mij leerde te luisteren naar mijn eigen gevoel, besefte ik hoe krachtig ik ben als individu, hoe ik zelf de antwoorden heb, hoe angst een illusie is, hoe ik ownership heb van alle gebieden in mijn leven, en wat echte rijkdom is!

 

Bedankt voor deze geweldige ervaringen en leermomenten Fabienne! En als ik al maar 1 persoon kan inspireren met mijn ervaring, dan voel ik me toch weer een stukje rijker ✨ En ja, ik zou zeker de Healthy Wealthy Wise Woman Retreat aan iedereen aanbevelen!!!"

HWWWRETREAT_BEELDMERK_DEF.png

Wendy Metten
Deelneemster Retreat November 2022

Aan het einde van de Healthy Wealthy Wise Women retreat te Tenerife vroegen we Wendy Metten een aantal vragen en dit is het inspirerende resultaat:

 

‘Zijn je verwachtingen van de retreat waargemaakt?’

 

Ik had geen verwachtingen bij aankomst. Maar het feit dat de verschillende natuurelementen hier samen komen en dat ik dat echt gevoeld hebt dat is een verwachting die ik niet had en die mij tot op het moment van vandaag, nu, nog altijd heel erg verbaast.

 

‘Waarom Fabienne?’

 

Ik denk dat het goed is dat je geconfronteerd wordt met zijn zoals je jezelf nu toont. Fabienne is een hele andere vrouw als ik en als je echt dingen tot inzicht wilt brengen bij jezelf dan is het goed, denk ik, om dit vanuit een andere kijk te voelen en vooral ook te ervaren. En ik hou ervan om verschillende mensen rondom mij heen te hebben waar ik feedback van krijg. Maar wat mij vooral hier aan Fabienne heeft geraakt eigenlijk, is dat wat je ze altijd hoort vertellen, dat ik dat ook hier in de praktijk heb gezien.

 

‘Voel je je nu meer een Healthy Wealthy Wise Woman?’

 

Wise nog veel minder als voorheen want ik weet nu veel meer en dan ben je nieuwsgierig naar nog meer. Dus meer wijs zeker niet. Gezonder wel absoluut, in lichaam en geest. En wealthy, ik denk dat ik meer en meer besef hoeveel wealthy er in mij en rondom mij is. Dus dat had ik eigenlijk al, maar ik besef nu wel nog meer hoe ‘rijk’ ik ben en me zo ook mag voelen.

Annelies Hens
Deelneemster Retreat November 2022

Aan het begin en het einde van de retreat vroegen we Annelies een aantal vragen en dit is het resultaat:

Dominique Chirillo
Deelneemster Retreat November 2022

Aan het begin en het einde van de retreat vroegen we Dominique een aantal vragen en dit is het resultaat:

bottom of page