top of page
  • Foto van schrijverFabienne Claeys

Wealth & Financial Peace of Mind

Bijgewerkt op: 13 dec. 2021

Vandaag wil ik het graag met je hebben over het stukje Wealth. Ik heb namelijk ontdekt dat dit voor mensen één van de grootste blokkades kan zijn. Ik sprak Els, ze had geen financiële peace of mind. Ik merk dat je bij veel stappen die je te zetten hebt iets wat naar boven komt van: ‘oooh ik kan dat financieel gezien niet.’ Je hebt het gevoel dat je die reis niet kan boeken, je die begeleiding niet kan boeken. Dat je je man niet kan verlaten, je je werk niet kan verlaten etc. Dat kan allemaal pas als we financieel vrij zijn. Dat is een type klant van mij.

Een tweede type klant, is zoals Heidi. Ze woont ten noorden van Antwerpen en is financiëel helemaal vrij. Maar ze heeft geen financial peace of mind.

Want Heidi is haar zingeving kwijt. Ze gaat veel weg en heeft ogenschijnlijk een geweldig leven. Tot ik met haar doorpraat. ‘Ik ben 52, eerlijk gezegd is mijn leven hol en oppervlakkig’. Geld is een financiële stroom, als je mij al kent dan weet je dat ik ambassadeur ben van de Scotch Whisky. En dan vraag je je af: Fabienne wat doe je bij Scotch Whisky? Ik ben kantoordirecteur geweest van een KBC-kantoor. Ik heb veel met geld, want geld dat stroomt en geeft financial peace of mind. Met financial peace of mind kan je volledig je dromen nagaan en dat nog mooiere leven gaan leiden! #healthywealthywisewomen #journey #leiderschapsreis #financiëlevrijheid #financialpeaceofmind #leiderschapsprogramma #gewoondoen


Leest meer over de Healthy Wealthy Wise Women Journey via https://www.hwwwjourney.com


#Healthy #Wealthy #Wise #Women

4 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page