top of page
  • Foto van schrijverFabienne Claeys

Waarom enkel voor vrouwen?

Ik kreeg vanmorgen een hele goede vraag: ‘Hoe komt het dat je vanaf nu alleen met vrouwen werkt in de Healthy Wealthy Wise Women Journey?’ Dat is een heel bewuste keuze. Ik heb jarenlang in het bedrijfsleven op directieniveau gewerkt en allerlei teams aangestuurd. In het verleden heb ik zelfs wel eens gezegd dat ik liever met mannen werk: handig, praktisch en zonder gedoe. Het is echt mijn groeitraject geweest om tijdens de Healthy Wealthy Wise Women Journey alleen vrouwen te begeleiden. Het is niet zo dat ik alleen nog maar met vrouwen zal werken. In dit traject, waar ik kijk naar het persoonlijke leiderschap van vrouwen die verlangen naar een nog mooier leven op gebied van geld, wealth of wisdom, daar vind ik het zo krachtig om de authenticiteit van de vrouwelijkheid te integreren. Je En als we met z’n allen 5 dagen op retreat naar het buitenland gaan, vind ik het heel fijn dat we daar in een vrouwencommunity zitten. Ik merk dat dat vrouwen deugd doet. Wil je meer weten? Je leest er meer over via deze link. #healthywealthywisewomen #journey #leiderschapsreis #vrouwelijkeleider #financiëlevrijheid #retreat #leiderschapsprogramma #gewoondoen #healthywealthywisewomen #journey #leiderschapsreis #financiëlevrijheid #financialpeaceofmind #leiderschapsprogramma #gewoondoen


Leest meer over de Healthy Wealthy Wise Women Journey via https://www.hwwwjourney.com


#Healthy #Wealthy #Wise #Women

8 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page