top of page
  • Foto van schrijverFabienne Claeys

Een betere work-life-self balans?

Ik ontdekte naast mijn werk en moederschap vele passies. Door deze bewust aandacht te geven, kwam ik erachter dat ik meer een ‘lifeaholic’ dan een workaholic ben. Het is niet óf óf, maar én én. Ik combineerde het moederschap en mijn persoonlijke leven met zakelijk succesvol zijn én slaagde erin om hier balans in te houden. Het is belangrijk om focus te houden op al je levensgebieden en voldoening uit de totaliteit te halen om zo een betere work-life-self balans te bewaren.


Wat is jouw strategie om in al je domeinen te schitteren? Of zou je graag het geheim kennen? ✨


Ik lees het met veel interesse in een persoonlijk tekstje!Leest meer over de Healthy Wealthy Wise Women Journey via https://www.hwwwjourney.com


#Healthy #Wealthy #Wise #Women

12 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page